bloggrabatt

BLÅ GUNGA I TRÄ

BLÅ GUNGA I TRÄ. en gunga med moln för alla pojkar och flickor!  Gungan sätts enkelt upp i trädgården eller på annat passande ställe, därefter är det bara att gunga på av bara den! en klar favorit bland barn och föräldrar. Gungan är såklart gjord i trä! Köp dina billiga utomhusleksaker i vår stora online butik på nätet. www.lajbansson.se var namnet!

Etiketter: , , , , , , ,

10 kommentarer till “BLÅ GUNGA I TRÄ”

 1. maria skriver:

  Oj oj… hittade just en härlig gunga som uppfyller våra önskemål, men en sån tragisk inställning från er sida att ”den passar våra flickor också, men i första hand är för pojkar att gunga på” så tror jag nog att jag springer ner i garaget och bygger två st själv. (Så svårt kan det inte vara och nu har jag ju en mall på hur vi kan måla vår blå tjej-gunga också).

  Var snäll och ta bort den löjliga kommentaren!!! Jag tyckte synd om de familjer som har ett barn av varje kön och enligt er bör hänga om gunga beroende på vilket kön som ska gunga.
  Färgen på våra gungor är något vi här hemma i första hand väljer för att passa in i miljön i trädgården och huset, jag tror garanterat att både flickor och pojkar han gunga oavsett vilken färg gungan har.

 2. admin skriver:

  Vi håller med. visst är det så! Vi tar bort det direkt. Tack för upplysningen

  Bästa hälsningar
  Lajbansson Leksaker

 3. Carlos skriver: