bloggrabatt

Monster High, nya dockor

Här köper du nya dockor med Monster High. Ny har vi fått hem vårt nya sortiment med dom fantastiskt populära dockorna från Monster High skolan. Till detta finns även sportflaskor, resväskor och matlådor. Monster High kom ut under 2011 och har nu fått sin nya serier med dockor från dom otäcka papporna som är bland dom värsta typerna i historien.

monsterlogga

Fakta om Monster High

Monster High är en amerikansk serie modedockor som släpptes i världen av Mattel i juli 2010. Monster High dockorna  är inspirerade av monsterfilmer där dockorna pappor har huvudrollen. Monster High dockorna skapades av Garrett Sande ochKellee Riley formade dockornas utseende.  Både märket Barbie och Monster high görs båda av Mattel, men konkurrerar båda på samma marknad och mot samma målgrupp. Du hittar även alla typer av accessoarer som väskor, leksaker, pappersset, nyckelringar och massor av annat som förknippas med Monster High och dom populära dockorna.

Vilka är papporna till Monster Highdockorna?

Dockorna som säljs  är relaterade till kända monster som Dracula, Frankensteins monster, Mumien, Medusa,  monstret från den svart lagunen, The Phantom of the Opera, zombies, Wolf Man, en werecat, spöken och snömonstret. Det inga snälla flickor vi har att göra med här.

Monster High Dockorna

Dockorna är 24cm höga och har något överdimensionerade huvuden ögon och små näsor. Deras kroppar är gjorda av ABS plast, medan deras huvuden är tillverkade av mjuk PVC-plast. De har olika hudtoner (blå, grön, rosa, etc) och varje karaktär har en unik huvud form. Deras hår är gjord av Saran eller kanekalon fibrer. Alla armar, huvud, ben är helt ledade, med avtagbara underarmar och händer. Alla attribut hos Monster High dockorna  är relaterade till huggtänder, sömmar, vargöron, fenor, bandage, precis som deras föräldrar såg ut fast i mindre skala och inte lika ruskigt. Dom är trots allt ganska charmiga dessa dockor.

Här är karaktärerna i Monster High serien

Frankie Stein – Frankie är dotter till Frankenstein. Frankie är bara 16 dagar gammal (fast hon ser betydligt äldre ut, eller hur?). Hon har svart och vitt hår, stygn i anskitet, och bultar i huvudet  och är ny för Monster High gänget. Hennes husdjur är en valp som heter Watzit. Frankie är mycket vänlig och atletisk, men har en klumpig sida (precis som hennes pappa). Hennes kroppsdelar har också en tendens att lossna (undrar varför) . Hon har en bra relation med både Jackson Jekyll och Hyde Holt, som är faktiskt samma person.

Clawdeen Wolf – Clawdeen är dotter till varulv med en äldre bror som heter Clawd och en yngre syster som heter Howleen. Hon är 15 år gammal och är täckt med päls från topp till tå. Med två piercingar i varje av hennes spetsiga varg öron ser hon riktigt cool ut. Hon har ett lila husdjur som är en katt och heter Crescent, älskar mode och är övertygad om, utåtriktad, hård och mycket vänliga mot alla monster. Hon talar med en New Jersey accent.

Draculaura – Draculaura är dotter till den fruktade greve Dracula. Hon var 1,599 år gammal och är nu 1.600 år gammal i  och med Alla hjärtans dag (hon fyller år då.  Hennes husdjur är en fladdermus som heter Count Fabulous. Även den en vampyr, hon är en vegan (tro det om ni vill men det är sant) och inte dricker blod, och är rädd för att säga ordet ”blod” hon svimmar när hon hör det. Hon har huggtänder och ljusrosa hud, och är mycket vänlig. Hon tycker om att skriva berättelser om sina vänner och älskar att ta långa promenader under solen (med ett paraply, förstås). Hon dejtar en varulv heter Clawd Wolf som också är Howleen och Clawdeens storebror.

Cleo de Nilen – Cleo är dotter till mamma och har en äldre syster som heter Nefera. Hon har ett husdjur, en orm som heter Hissette som är något giftig.>Hon är drottningen av den sociala scenen, och Deuce Gorgon flickvän. Cleo är det mest populära monstret i ”Monster High”. >Cleo kan vara ganska disträ, men är en god vän och har snäll och trevlig attityd till sina vänner. >Hennes bästa vän och assistent är Ghoulia gnyende och älskar druvor. Toralei Stripe är hennes rival.

Deuce Gorgon – Deuce är son till gorgonen, Medusa. Han tycker om att åka på sin skateboard och är intresserad av matlagning. Han bär alltid solglasögon som hindrar honom från att förvandla andra människor till sten. Deuce  har flera gröna ormar på sitt huvud som skapar ett ”ormhaj”. Han har ett två-hövadat husdjur, en råtta som heter Perseus och han dejtar Cleo de Nilen.

Lagoona Blue – Lagoona är dotter till havet monster. Lagoona kommer från havet och talar med en australisk accent. Hon har en rosa husdjur, en piraya som heter Neptunasom hon bär med henne i en fiskväska. Hon är en sportig pojkflicka som älskar att vara nära vatten.

Ghoulia Yelps – Ghoulia är dotter av Zombies. Hon sägs vara den ”smartaste Monster High eleven” i hela skolan.  Problemet är att när hon ska prata kommer det bara jämmer och stönanden (eller ”Zombie” språk). Hon är också Cleo assistent och närmaste vän. Hon gillar att titta på serier, framför allt ”snabb död” som är hennes favoritprogram. Hon har ett husdjur, en  uggla som heter Sir dugg-a-lot.

Se även Våra samlarkort i till dina monster High dockor. Samla alla 108 bilderna som finns i serien. Se också samlarpärmen som till dina monster High kort. Varje paket innehåller 6 st bilder. ett måste för din dsom tycker om Monster High dockor.

pan4560monsterhighparmabbeyclawden-wolfdraculauragholia-yelps

Etiketter: , , , , , , ,

7 kommentarer till “Monster High, nya dockor”

  1. juan skriver:

    ricky skriver:

    cory skriver: