bloggrabatt

MONSTER HIGH

Dom tuffa dockorna från Monster High finns nu på Lajbansson Leksaker. Träffa de ruskigt trendiga tonårsbarnen från Monster High vars föräldrar är världens mest kända monster. De har lämnat sina föräldrars gamla spöktraditioner bakom sig och försöker istället klara av de dagliga ohyggligheterna på high school. Kolla in deras stil, som är värd att dö för och deras ruskiga vänner och gilla läget: ”De är läskigt snygga och dödscoola”. Årets nyhet!!! Alla har olika egenskaper och profiler läs nedan.

monster1

monster3monsterbild

Draculaura är dotter till greve Dracula, men hon är vegan och inte dricker blod. Hon är 1599 år gammal och hennes husdjur är en fladdermus vid namn greve Fabulous. Hon är vänlig och väldigt söt. Draculaura är ett stort fan av rosa och svart, och älskar att ta långa promenader i solen (med ett paraply, alltså).

Ålder…1599 år (längtar tills jag fyller 1600 år). Monsterföräldrar…Greve Dracula. Dödscool stil…Jag älskar att slänga in lite tuffa rosa färger i mina svarta outfits och jag brukar ha med mig mitt parasoll så jag kan ta en promenad i solen. Monsterbrist…Eftersom jag inte kan se min egen spegelbild så måste jag gå hemifrån utan att veta om mina kläder och makeup ser bra ut. Husdjur…Count Fabulous är min bästa fladdermuskompis. Favoritsysselsättning…Jag älskar att le, skratta och hjälpa mina vänner. Det värsta jag vet…Bristen på vegetarisk mat på Monster High. Favoritämne…Kreativt skrivande..Favoritmat…Jag är vegetarian så inget blod för mig, helst frukt, grönsaker och mängder med järntabletter. Bästisar… Frankie Stein och Clawdeen Wolf.

Profil!

Frankie Stein 16 dagar gammal, är Frankie Stein nytt för Monster High. Hon är dotter till Dr Frankeinsteins monster. Hennes husdjur är en valp som heter Watzit. Frankie är mycket vänlig och atletisk, men är rätt klumpig, som gör att hennes kroppsdelar har en tendens att ”flyga av”.

Så här tycker Frankie Stein om sig själv…

Ålder…Jag är 15….dagar alltså. Monsterföräldrar…Frankenstein och hans brud. Dödscool stil…Mina kompisar säger att jag har en perfekt figur för kläder. Jag vet inte riktigt vad dom menar med det ännu, men de tog med mig på shoppingtur och vi köpte några läskigt snygga kläder som man kan dö för. Monsterbrister… Ibland går mina sömmar upp vid sämsta tänkbara tillfälle. Husdjur…Watzi. Jag är inte säker på allt som Watzi är ihopsydd av men hans djur licens är 10 sidor lång. Favoritsysselsättning… Eftersom jag bara är 15 dagar har jag inte fått någon ännu. Favoritämne… Historia. Minst omtyckta ämne … Simning, jag brukar alltid orsaka en kortslutning. Favoritfärg… Svarta och vita ränder. Favoritmat… Eftersom jag brara är 15 dagar gammal så har jag inte provat allt ännu. Bästa vänner … Dracularua och Clawdeen Wolf.

Profil!

Lagoona Blue är dotter till sjöodjur, eller Varelse från den svarta lagunen. Hon bär med sig sitt husdjur – Pirayan Neptuna i en fiskskål (som en väska). Hon älskar djur, och är sportig och avslappnad. Hon älskar att simma, tillsammans med hennes husdjur.

Monsterföräldrar…Havsmonstret. Dödscool stil…Jag drar oftast runt i baggy shorts, linne och flipflops, då är jag alltid redo för något dödskul, oavsett om det är surfing, rysarvolleyboll eller om jag bara ska hänga med tjejerna och kolla in monstersnyggingar. Monsterbrister…Min hud blir läskigt torr om jag är för länge på land utan att hoppa i vattnet. Husdjur…Pirayan Neptuna….Favoritsysselsättning…Allt som har med vatten att göra. Det värsta jag vet…Alla som behandlar havet som en soptunna. Favorifärg…Havsblå…Favoritmat…Sushi…Bästa vänner…Jag är polare med alla!

Ghoulia tjut-Ghoulia är dotter till ett zombie par. Hon är den smartaste tjejen i Monster High, trots att hon bara pratar ”zombie” som låter mer som jämmer och stönanden. Hon har ett husdjur, en uggla vid namn ”Sir Hots a Lots”. Hon är blyg men mycket lärd, men ganska tankeväckande. Så här säger hon om sig själv.

Ålder… 16 år. Monsterföräldrar… Zombier. Dödscool stil…mina hornbågade nördglasögon, de passar verkligen till allting. Monsterbrist…Jag fungerar inte särskilt bra utan ett riktigt schema och jag är inte bra på att hantera ändringar i sista minuten. Min zombienatur gör också att jag går rätt sakta. Har svårt att ändra mitt ansiktsuttryck och jag kan bara tala Zombie. Favoritsysselsättning…Jag älskar att läsa och lära mig nya saker. Det värsta jag vet…Ändrigar i sista minuten och monster som inte kan tala ”Zombie”. Favoritfärg…Röd. Favoritmat…Hjärna, nä jag skojar bara….Jag gillar snabbmat. Bästisar…Cleo de Nile och alla andra på Monster High

Clawdeen är dotter till varulven. Hon är 15 år gammal, och är täckt med päls, med två piercingar i varje vargöra. Hon har ett lila husdjur, en katt som heter Crescent. Clawdeen Wolf är självsäker, utåtriktad och vänlig.

Om sig själv…

Ålder…15. Monsterföräldrar…Varulven. Dödscool stil…Jag är en häftig fashionista med klös i. Jag är superläcker, skrämmande och helt lojal mot mina vänner. Monsterbrist…Mitt hår är värt en egen TV-reklam och tyvärr växer samma mängd hår på mina ben. Husdjur…Katten Cresent, en ruskigt söt katt som är lika lurvig som jag. Favoritsysselsättning…Shoppa och flörta med killarna. Det värsta jag vet… Jag hatar att ha så många systrar och bröder i skolan samtidigt. Favoritämne…Ekonomi. I framtiden ska jag starta mitt eget modeimperium. Hatämne…Gympa. Favoritfärg…Guld, det är det enda jag och Cleo de Nile och jag är eniga om. Favoritmat…Köttbit, blodig. Bästa vänner…Frankie Stein och Dracula.

Ålder 5842 (ge eller ta några år). Dödscool stil … Jag är egyptisk prinsessa komplett med huvudbonad, exotiska smycken och oh yeah! Monsterbrist … Ja Jag som är monster är rädd för mörkret – hoppas jag kommer över det. Husdjur … Hissette är min söta egyptisk kobra. Det värsta jag vet … När någon vägrar att lyda mig. Favoritskolämne … geometri. Allt som handlar om trianglar och pyramider är lätt som en plätt, eller skulle det vara svårt? Favorit färg … Guld. Favoritmat … Vindruvor!

Etiketter: , ,

7 kommentarer till “MONSTER HIGH”

  1. Lyle skriver:

    arnold skriver:

    dwight skriver: