bloggrabatt

Ryggsäckar till skolstarten

Ryggsäckar för barn till skolstarten. Har ni sett alla snygga och tuffa ryggsäckar till skolstarten. Dom nya i svart från Hello Kitty och väl riktigt tuffa tycker vi. Se också specialpriset på disney´s ryggsäck Mickey Mouse, endast 99:- Vi har försökt att ladda upp med allt från ryggsäckar, pennskrin, rittillbehör och allt som ditt barn kan behöva nu när skolan börjar. Här nedan visar vi några av dom ryggsäckarna som finns inne just nu. Alla ryggsäckarna köper du här i på Lajbansson leksaker.

Star Wars Ryggsäck. En av dom absolut tuffaste ryggor vi har set. Rymmer allt du behöver ha till och från skolan. Dessutom är den ju ganska tuff!

19650300H

Spiderman Ryggsäck En av våra populäraste ryggsäckar med hjälten Spiderman som motiv. Skolans tuffaste rygga? En ryggsäck som gör att du får plats med både mellislåda och läxor.

19680100

Hello Kitty Ryggsäck Ny tuff design med populära Hello Kitty motiv på ryggsäcken. dom svarta är riktigt snygga, eller hur?

23832400

Pippi Långstrum, ryggsäck.  En stor rymlig ryggsäck i Pippifärger och med motiv av Ingrid Vang Nyman. Praktisk med många fack. En favorit bland Astrind Lindgrens ryggor.

44368300

Barbapapa ryggsäck En otroligt söt ryggsäck från den lite udda familjen Barbapapa. Perfekt till dagis, skolan etc.Gjord i hög kvalité med många fack.

15-071

Cars, ryggsäck. Tuff ryggsäck Cars i måtten 36 x 28 x 12 cm. En av killarnas favoriter. Den tuffe och orädde Cars som motiv på ryggan vill nog många ha i år.

19660100

köp alla dina ryggsäckar och andra skoltillbehör i vår stora e-butik. Vi har massor med leksaker som du kan köpa via postorder direkt på nätet. Välkommen in!

Etiketter: , , , , ,

9 kommentarer till “Ryggsäckar till skolstarten”

  1. don skriver:

    lonnie skriver:

    michael skriver: