bloggrabatt

Disney Planes leksaker

Billiga Disney Planes leksaker. Nu har vi laddat upp vår butik med massor av Disney Planes. Ett radiostyrt flygplan? 27 cm lång är detta flygplan från Planes en perfekt kopia av ett av de viktigaste karaktärerna i Disney planen. Nänligen Ripslinger. Flygplanet är utrustad med en radiostyrning 2 kanal och turbo funktion och ljud. (Obs flyger ej). Åker på marken och kan svänga 360 grader.

planes-rc-flyg-el-chupacabraplanes-rc-flyg-ripslingerdisney-planes-dusty

Vill du i stället vara med i matchen och ratta ett flygplan i luften kan du prova City Drivern! Flyg med Planes som om du var uppe i luften och styrde på riktigt. På skärmen ser du vart du flyger, samtidigt som olika ljud spelas upp. Batterier ingår.

city-driver

En mycket roligt Planes leksak är den du sätter i taket! Sätt på startknappen så blir det fart. Roliga flygplan som du sätter fast i taket med ett ”snöre”. Sätt igång dessa roliga plan så flyger dom runt i barnens sovrum eller lekrum. Finns i två varianter och levereras osorterat. Från 3 år. Storlek på flygplan, 30 cm.

planes-city-driver-leksaker-taket

En annan stor nyhet är en hel flygplansbana med Planes. Hur tuff som helst! I detta flygrace innehåller hinder som ett berg och en tunnel. Planes racerbana är mer än 1,5 meter lång. Flygplanen skjuts iväg från tältet med en spak och kan utföra trick som till exempel att snurra runt sin egen axel. Den som först avslutar loppet hamnar automatiskt på vinnarplats och flaggan signalerar rent spel och kul på höga höjder. 1 flygplan medföljer. Rekommenderas från 5 år.

planes-bana

Etiketter: ,

12 kommentarer till “Disney Planes leksaker”

  1. Leroy skriver:

    raul skriver:

    ronnie skriver: