bloggrabatt

/

Adrenalyn, Panini

adrenalyn

Adrenalyn, Panini samlarbilder och samlarkort. Alla våra samlarbilder i serierna med Monster High, Uefa Champions League, EM 2012 köper vi från Adrenalyn XL, Panini. Här köper du dina samlarbilder och samlarkort i vår butik.

Den Panini Group grundades 1961 av Panini familjen i Modena, Italien, där det är fortfarande huvudkontor. Det är världsledande inom den publicerade insamlingsbara sektorn och ledande multinationella utgivare av serietidningar, barntidningar och Mangas i Europa och Latinamerika.

Ägande: Ägs av Panini Management och Fineldo (holdingbolag Panini eget kapital sponsor Vittorio Merloni).

Dekaler

Panini är synonymt i hela världen med klistermärken. Historiskt har företaget vuxit tack vare samlarbilder som Fotbollskort och fotbollsbilder och det är fortfarande en av de viktigaste affärsområden för koncernen. Klistermärken är samlarobjekt bilder utskrivna på självhäftande papper så att det är lätt att hålla dem i samband med albumet. De säljs i förpackningar som vanligtvis innehåller 5 till 6 klistermärken. Här är Adrenalyn XL och Paninis huvudområden

Samlarkort

Född som cigarettkort i USA, de är stela, icke-vidhäftande och dubbelsidig, med bilder och text på båda sidor – fram och bak. I vissa fall kan korten innehåller minnessaker och autografer. De säljs i förpackningar vanligtvis innehållande från 6 till 10 kort. Korten kan samlas in som de är eller placeras i särskilda mappar med en transparent ficka för varje kort. De mest populära korten är fotbollsbilder, fotbollskort och Monster High samlarbilder till dockorna i samma serie.

Byteskort

Trading Card Games är tillverkade av samlarkort med fronter som presenterar en offensiv, defensiv, och övergripande betyg så att samlare kan spela spelet med tillhörande spelplanen. I vissa versioner tillåter unikt tillståndsnummer koden på baksidan av varje kort användarna att ladda upp sina kort på nätet för att en virtuell samlarobjekt album och spela spelet på nätetn mot datorn eller mot andra spelare.

Fotokort

Kort tryckt på specialpapper som liknar fotografier. De säljs i kuvert, som vanligen innehåller från 6 till 8 poster. Här näms bland annat Monster High samlarkorten som är betydligt större än t.ex fotobollskort.

pan4560platboxeuro_2012_starter_low